T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu

Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu

Telefon
Telefon(0332) 3239087
Belgegeçer
03323244449
WEB
https://aliihsandayioglugililkokulu.meb.k12.tr
Adres
Melikşah Mah. Veda Sokak No..2 MERAM /KONYA
Vizyon
Takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya;yarınların liderlerini yetiştiren, güç birliği ile İlimizin öncelikli tercih edilen, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, güçlü ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan öğrencileri topluma kazandırmak. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
1. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını ezbere güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Deniz MİDİLLİÇ Meram İlçe 1. ve Konya 3.sü olmuştur. 2. İlkokullar arası yakantop yarışmasında okulumuz Meram ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.
Öğretmen :33
Öğrenci :725
Derslik :20
Atölye-İşlik :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4960
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
Başlama : 08:40 Öğle Arası: 12:05-12:45 Bitiş : 14:20
Isınma
Kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Meram Yaka Güzergahı
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Meram
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezi
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır