KONYA / MERAM - Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu

'ZEKA OYUNLARI KİTABIM' ve 'NELER OLUYOR HAYATTA' E TWİNNİNG PROJELERİ

Okulumuz 3-D sınıfı 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem itibari ile sınıf öğretmenleri Zeynep AYDIN ÇAKIR danışmanlığında 'Zeka Oyunları Kitabım' ve 'Neler Oluyor Hayatta'adlı e twinning projeleri yürütmeye başlamışlardır.

Zeka Oyunları Projesi ile;

Teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde,öğrenciler seviyelerine uygun zeka oyunları öğrenerek derslerde öğrendiği konu ve kavramlarla ilgili zeka oyunları üretip eğitimi daha kalıcı ve kaliteli hale getirecektir.Öğrencilerin sorunlar karşısında çözüm üretebilme,var olan sorunlara ise yeni çözüm yolları bulma alışkanlığı kazanmaları hedeflenmektedir.

.

Neler Oluyor Hayatta Projesi ile;

Öğrencilerin doğa ile daha çok zaman geçirmelerinin sağlanması,doğadaki canlılara karşı sorumluluk bilincinin kazandırılması,zaman yönetimim konusunda bilinç oluşturulması hedeflenmektedir.

Öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 19.04.2021 - Güncelleme: 19.04.2021 16:23 - Görüntülenme: 383